Referenties - PSW Werk

PSW Werk

PSW Werk biedt ondersteuning aan mensen met een arbeidsbeperking en levert maatwerk als het gaat om arbeidstoeleiding en jobcoaching. Tevens beschikt PSW werk over een LeerWerkCentrum waar cliënten worden getraind om uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk deel te nemen aan het arbeidsproces.

PSW werk was gegroeid en op zoek naar een cliëntvolgsysteem dat kon ondersteunen bij het inzichtelijk maken van alle gegevens die nodig waren om een traject zorgvuldig en volgens afspraak af te ronden. Een pre was dat het naadloos kon aansluiten op onze interne processen en werkwijze. Ook wilden wij cliënten en opdrachtgevers met “een druk op de knop” kunnen informeren over de voortgang van de trajecten.

Wij zijn inmiddels een ruime periode tevreden gebruikers van TRAVIS. Gegevens zijn gemakkelijk (zowel mobiel als op kantoor) voor iedere medewerker beschikbaar, van jobcoach tot manager. Naast het registreren van de voortgang en de ingezette uren is de functionaliteit dat het systeem automatisch herinneringen verstuurd naar medewerkers en verschillende (management-)overzichten genereert erg gemakkelijk. Ook voor het keurmerk genereert TRAVIS de juiste gegevens.

Vragen en/of opmerkingen worden door de helpdesk snel opgepakt en eventueel door Invens op een creatieve en adequate wijze aangepast in het systeem.

Dankzij TRAVIS en de creatieve inzet van de medewerkers van Invens beschikt PSW Werk over een goed zicht op eigen (geautomatiseerde) processen en bedrijfsinformatie. Hierdoor kunnen wij onze focus meer richten op het primaire proces;het ondersteunen van cliënten.

Sander Ramakers, projectmedewerker PSW Werk, maart 2012.